Eldningsförbud i Kalmar län

Från och med kl 12.00 den 10 juni råder eldningsförbud i Kalmar län.

Tillsammans bromsar vi smittspridningen av Covid-19

Tänk på att följa myndigheternas rekommendationer. Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta och håll ett omtänksamt avstånd till andra.

Amanda Ginsburg

Amanda Ginsburg

  • 9 juli 2021
  • 19.00 - 20.15
  • Kalmar Slott, Kungsgatan 1
  • Musik

I sommar är det premiär för Borggården Live!

Amanda Ginsburgs karriär har gått med raketfart! Båda hennes album har belönats med Grammis för Årets Jazz. Hon har redan medverkat två gånger i Allsång på Skansen och den 6 juni 2021 såg vi henne i SVT:s Nationaldagsfirande på Skansen.

Idag är Amanda en av Sveriges största jazzartister. I höstas släppte Ginsburg sitt andra album "I det lilla händer det mesta" som fick musik-recensenterna i landet att höja henne till skyarna!

”…Ginsburgs tonfall som hämtat från guldåldern…” - Svenska Dagbladet (5/5 i betyg)

Amanda har synts i tv ett flertal gånger - i redan nämnda Allsång på Skansen samt i GoKväll, TV4 Nyhetsmorgon och Sommarkrysset. Hon har dessutom turnerat land och rike runt med utsålda hus och i sommar åker Amanda på turné igen med sin fantastiska kvartett och den 9 juli gör hon stopp på Kalmar Slott!

Boka

Biljettsläpp lördagen den 12 juni kl 10.00.

Mat och dryck

Slottsrestaurangen finns på plats för servering av enklare rätter, med fullständiga rättigheter. Observera att det inte är tillåtet att ta med egen mat eller dryck till området.

Angående Covid-19

Alla sittplatser är numrerade med utrymme mellan varje plats. Sällskap får sitta tillsammans.

Evenemangens genomförande bygger på att vi har nått steg 2 i regeringens plan för hur restriktionerna som har införts under pandemin ska trappas ned. Enligt den preliminära tidsplanen ska Sverige nå steg 2 den 1 juli.

Pris: 395 kr
BOKA HÄR

KONTAKT

Namn:

Kalmar Slott