Eldningsförbud i Kalmar län

Från och med kl 12.00 den 10 juni råder eldningsförbud i Kalmar län.

Tillsammans bromsar vi smittspridningen av Covid-19

Tänk på att följa myndigheternas rekommendationer. Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta och håll ett omtänksamt avstånd till andra.

Bild

Atomic Swing

  • 6 augusti 2021
  • 19.00 - 20.15
  • Kalmar Slott, Kungsgatan 1
  • Musik

I sommar är det premiär för Borggården Live!

Under början av 90-talet startade Niclas Frisk ett musikaliskt kraftverk som skulle bli känt världen över som Atomic Swing. Bandet bröt ny mark och ritade om den svenska musikkartan, gränserna mellan alternativ rock, bossanova och vanlig rak pop hade plötsligt suddats ut och en helt ny genre hade skapats – the Atomic Swing. Med numera kultförklarade album som ”A Car Crash in the Blue” och ”Bossanova Swap Meet” skrev de för all framtid in sig i den svenska musikhistorien.

Under senare år har Niclas Frisk återigen axlat rollen som frontperson i bandet och släppt flertalet singlar, samt turnerat runt om i Sverige. Musiken kan härleda sina rötter till till den unika blandning som satte Atomic Swing på kartan, men har även utvecklats i form av influenser från 1700-talet, där såväl cembalo som cello har en given plats i ljudbilden.

Boka

Biljettsläpp lördagen den 12 juni kl 10.00.

Mat och dryck

Slottsrestaurangen finns på plats för servering av enklare rätter, med fullständiga rättigheter. Observera att det inte är tillåtet att ta med egen mat eller dryck till området.

Angående Covid-19

Alla sittplatser är numrerade med utrymme mellan varje plats. Sällskap får sitta tillsammans.

Evenemangens genomförande bygger på att vi har nått steg 2 i regeringens plan för hur restriktionerna som har införts under pandemin ska trappas ned. Enligt den preliminära tidsplanen ska Sverige nå steg 2 den 1 juli.

Pris: 595 kr
BOKA HÄR

KONTAKT

Namn:

Kalmar Slott