Oj då! …en till?!

  • 28 juli 2024
  • 15.00 - 17.30
  • Krusenstiernska gården, Stora Dammgatan, Kalmar
  • Teater och nöje

Årets sommarteater på Krusenstiernska gården spelas 27 juni–28 juli.

I år är Robert Gustafsson tillbaka på sommarscenen i en klassisk skrattfest av mästaren Ray Cooney! Föreställningen utspelar sig i slutet på 50-talet på ett gods i utkanten av Kalmar, där det bor en förmögen affärsman (Lars Väringer) som har utlovat ett arv till en f.d. kollegas son (Robert Gustafsson). Tillsammans med sin finurliga följeslagare (Ola Forssmed) dyker vännerna upp på godset mitt i förberedelserna till en stundande födelsedagsfest för att inkassera det utlovade arvet som betalas ut på ett villkor; att endast en levande släkting finns i livet. Snabbt framgår det att det finns långt mer än en arvinge och de klassiska farsförväxlingarna är därmed i gång.

Den enastående ensemblen består av Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Carina Lidbom, Lars Väringer, Anton Lundqvist, Linda Olsson, Per Svensson, Martina Sundén samt Martin Rydell.

Edward af Sillén är tillbaka som regissör efter att bl.a. regisserat förra årets hyllade sommarfars Pappor på Prov på Krusenstiernska teatern och musikalsuccén Änglagård på Oscarsteatern i Stockholm. Edward har även bearbetat originalmanuset “One for the pot” av Ray Cooney och Tony Hilton.

Pris: 545 kr
BOKA HÄR

KONTAKT

Namn:

Teatersviten, Vicky von der Lancken

Telefon:

0480-421010