Sara Zetterström

Sara Zetterström är också känd under namnet Little miss fix it.

Saras bästa Kalmartips

Sara Zetterström är stylist och designer. Under namnet Little miss fix it driver hon en egen designstudio – och även ett instagramkonto där hon berättar om sitt jobb och sin vardag.

Sara bor i Kalmar och det är härifrån hon driver sitt företag, även om uppdragen finns både nationellt och internationellt. Hållbarhet, hantverk och re-make är tre områden som Sara känner mycket starkt för. Det kommer säkert att märkas när hon delar med sig av sina bästa Kalmartips.

Artiklarna är en del av ett betalt samarbete, men det är Sara själv som har valt vad hon vill tipsa om. Det är också Sara som står bakom text och bilder.

Sara står i en dörröppning och håller i en brun papperspåse och en glasflaska med mjölk.

Saras hösttips

Planerar du att göra en höstutflykt? Här tipsar Sara om några av sina favoriter bland Kalmars loppisar, gårdsbutiker och lantkaféer.

Sara ligger på rygg och blundar i ett hav av vitsippor

Saras vårtips

Vad kan du hitta på i Kalmar nu i vår? Här tipsar Sara om allt från kallbad till att ta ett dopp i vitsippehavet. Hon har också besökt utställningen Monet & Friends Alive, som just nu visas på Kalmar Slott.

Sara Zetterström kliver in i en secondhandbutik.

Saras tips på hållbara alternativ

Vill du ha tips på butiker som säljer second hand? Eller veta mer om hur du kan köpa lokal mat direkt från småskaliga producenter? Här har Sara samlat sina bästa tips till dig som vill hitta aktörer som vårdar, lagar, hyr ut, jobbar med second hand eller på andra sätt erbjuder ett mer hållbart alternativ.

Sara står framför en grillplats vid havet.

Saras tips på upplevelser under bar himmel

Vill du njuta av Kalmars fina natur? Och få tips på roliga utomhusaktiviteter? Här tipsar Sara om allt från att paddla SUP till att sova med bara stjärnorna som tak.

Sara står framför en skulptur och poserar likadant som skulpturen. Den föreställer en kvinna som sätter upp sitt hår.

Saras tips om du vill uppleva kultur och konst

Kalmar har en rik historia och om du är intresserad av kultur, konst och hantverk finns det mycket att upptäcka. Här tipsar Sara om allt från aktuella utställningar till Kalmars skulpturkarta. Hon besöker också två av Kalmars alla hantverkare.

Sara Zetterström iklädd mössa och solglasögon står framför ett vintrigt Kalmar Slott

Saras tips för en vinterhelg

Vad kan du hitta på i Kalmar under en vinterhelg? Följ med Sara Zetterström när hon leker gäst i sin egen stad.

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: Destination Kalmar AB