Vi har bytt telefonnummer

Från och med den 24 april byter hela Kalmar kommunkoncern telefonnummer från 0480-nummer till 010-nummer.

8 tips för en kväll på stan

Om du är sugen på en utekväll i Kalmar är alternativen många. Du hittar både lugna ställen att umgås på och mer fartyllda hak med dans, pubspel och underhållning. Här tipsar vi om några sätt att spendera kvällen!

  • Upplev underhållning och livemusik. Kalmars scener har ett brett evenemangsutbud. För underhållning i restaurang- och barmiljö kan du kolla in Söderports program med musik och underhållning eller Teatervallens olika musik-, humor- och quizevent.
  • Slå dig ned på en uteservering. Runt Larmtorget är uteserveringarna många och stämningen hög. Under sommaren är även uteserveringarna på Zegel Sommar och Bistro Wud i Kalmar Gästhamn populära platser att umgås på.
  • Spendera kvällen i historisk miljö. I den gamla stadsmuren från 1600-talet ligger Västerport Bar & Bistro och FF:s bar och ett litet kök. Här kan du äta och dricka gott medan du blir påmind om Kalmars spännande historia.
  • Umgås i pubmiljö. Vill du ha riktig pubkänsla? Då är Lilla puben, skotskinspirerade Pipes of Scotland och irländska McCool's Bar något för dig.
  • Häng i en stämningsfull bar. Letar du efter en bar med härlig atmosfär finns många ställen att välja bland. Vi kan bland annat tipsa om DK's cocktailbar, Postgatan och Loccos som lockar människor som vill umgås i en skön miljö.
  • Utmana ditt sällskap i något roligt spel. På Oleary's, Stars and Stripes och Harrys finns olika slags pubspel och aktiviteter för de tävlingssugna. Vem vill du utmana i ett spel?
  • Följ ditt favoritlag i en sportbar. Är du en sportfantast och vill kolla på matcher tillsammans med andra likasinnade? Då kan du besöka Oleary's eller Stars and Stripes som båda ligger på krogtäta Larmtorget.
  • Dansa loss på stans dansgolv. Danssugen? Både Krögers och Harrys har dansgolv där du kan du dansa långt in på småtimmarna. I år gör även det klassiska nöjesstället Sandra comeback.

Mer inspiration

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: Destination Kalmar