Eldningsförbud i Kalmar län

Från och med kl 12.00 den 10 juni råder eldningsförbud i Kalmar län.

Tillsammans bromsar vi smittspridningen av Covid-19

Tänk på att följa myndigheternas rekommendationer. Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta och håll ett omtänksamt avstånd till andra.

Undermeny

Information för arrangörer

Vi erbjuder alla som arrangerar publika evenemang möjligheten att synas i evenemangskalendern på kalmar.com. Innan du fyller i formuläret, läs igenom våra riktlinjer för publicering.

Vi hanterar de tips som kommer in inom sju arbetsdagar. Skicka därför in ditt evenemang i god tid.

Respektive arrangör ansvarar för att informationen om evenemanget är korrekt. Vi tar inte ansvar för felaktiga uppgifter eller inställda evenemang som inte har meddelats oss.

Det är förbehållet Destination Kalmar att bedöma om evenemanget ska publiceras, utifrån de riktlinjer som gäller, samt att granska och eventuellt göra vissa ändringar innan publicering sker.

  • Evenemang som publiceras ska äga rum i Kalmar, vara publika och rikta sig till allmänheten, exempelvis konserter, teater- och dansföreställningar, föreläsningar, festivaler och större sportevenemang.
  • Evenemangen ska synas med bild som du bifogar i formuläret. Bildformatet ska vara jpg eller png och storleken bör helst vara 1920 x 1920 pixlar. Tänk på att bilder är en personuppgift. Det är arrangörens ansvar att se till att det finns samtycke från eventuella personer som syns på bild.
  • Det är det inte tillåtet att lägga in evenemang som anses kränkande när det gäller etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfatttning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Det är heller inte tillåtet att registrera sådant som strider mot lag eller på annat sätt är stötande eller olämpligt.
  • Behandling av personuppgifter sker i enighet med GDPR.

Några exempel på evenemang vi tyvärr inte har möjlighet att publicera:

  • Kongresser, workshops och evenemang som riktar sig till specifik bransch eller evenemang som endast vänder sig till medlemmar.
  • Evenemang av religiös karaktär, t.ex. gudstjänster och religiösa träffar, eller politiska arrangemang eller propaganda, t.ex. demonstrationer.
  • Företagsjippon, firmafester, butiksevent och liknande.
  • Träningsmatcher och motionsidrott, läger eller fritidsaktiviteter som t.ex. bowling, paddling, boule eller liknande.
  • Kommunalt arrangerade service- och informationsträffar eller föreningsträffar, årsmöten, kurser och allmänna utbildningar.
  • Ordinarie filmutbud på biografer, mindre loppis- och garageförsäljningar och liknande.
Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: Stefan Johnson