Digital destinationsutbildning

Jobbar du inom besöksnäringen i Kalmar eller möter Kalmars besökare på annat sätt? Då är du varmt välkommen att ta del av vår destinationsutbildning som genom kunskap, tips och inspiration hjälper dig att ta ditt värdskap till nya höjder!

Tillsammans lyfter vi Kalmar

Vi tror på kraften i att välkomna Kalmars besökare på ett sätt som lämnar ett varaktigt intryck. Det handlar inte bara om att erbjuda service utan också om att skapa en känsla av välkomnande och omtanke i varje interaktion, oavsett om den sker personligen, digitalt eller över telefon.

Du som jobbar inom besöksnäringen i Kalmar är en otroligt viktig del i hur våra besökare uppfattar och upplever vår destination, och din insats kan göra stor skillnad. Genom att förmedla det lilla extra i ditt värdskap bidrar du inte bara till att göra tillvaron bättre för någon annan - du får också mycket tillbaka.

Destinationskunskap ger bättre värdskap

En del i värdskapet är att kunna ge besökare skräddarsydda tips och svara på frågor som förenklar och förgyller deras Kalmarupplevelse. Ju mer du känner till om vår destination desto tryggare kan du känna dig i att förmedla det vidare till de som kommer hit.

Den här digitala destinationsutbildningen är ett sätt att göra det enklare för dig att ta till dig tips, kunskap och inspiration om Kalmar och närområdet - och ett steg i vårt gemensamma arbete med att lyfta Kalmars värdskap till världsklass.

Vem är utbildningen för?

Utbildningen är för dig som jobbar inom besöksnäringen i Kalmar eller på annat sätt möter våra besökare.

Syftet med utbildningen

Syftet med utbildningen är att du ska få kunskap, tips och inspiration om Kalmar och närområdet för att kunna förmedla ett toppklassigt värdskap till våra besökare och bli en god ambassadör för vår destination.

innehåll & upplägg

Utbildningen är uppdelad i nio avsnitt utifrån olika teman. Vissa avsnitt avslutas med reflektionsfrågor och andra med ett kunskapsquiz. När du är klar får du ett diplom som intygar att du gått utbildningen.

Del 1: Tillsammans lyfter vi Kalmar!
Del 2: Anledningar att älska Kalmar
Del 3: Historiska Kalmar
Del 4: Besöksmål
Del 5: Kustnära upplevelser
Del 6: Natursköna områden
Del 7: Evenemang året runt
Del 8: Dagsutflykter från Kalmar
Del 9: Fortsätt inspireras och lära dig nytt

tidsåtgång

Utbildningen beräknas ta omkring 30–45 minuter.

Anmälan

För att ta del av utbildningen fyller du i ett anmälningsformulär. Du kommer då direkt vidare till utbildningen men får även ett mejl med utbildningslänken ifall du vill göra den vid ett senare tillfälle.

Senast uppdaterad:
Sidan publicerad av: Destination Kalmar AB